Új tagok

Fotó Gyöngyi
Fotó Lamantin
Fotó Morton

 Kiemelt tagok
Fotó CéAnne
Fotó Gregory G.Ras
Fotó MiksaMan
Összes tag: 1796

Fórum

Vélemények, ötletek 03.17. 17:55  
Coffee Shop 09.28. 22:15  
Dreadlock 09.16. 21:24  

Új albumok

Joe Gibbs - Dub Serial
Bunny Lee - Creation of Dub
Zion Guide Crew - PayTime
King Tubby - The Roots of Dub
Lee Perry - Dub Blackboard Jungle
További albumok...

HirdetésekUPRISING
WINTER
EDITION
2015.11.20.
Pozsony

Szlovákia


Reggae Soul ajánló
Facebook event

Hivatalos oldal


Camp kapunyitogató!


2017. 07. 23.


Camp kapunyitogató!
17. alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon a Reggae Camp.
A nívós, nagyszabású rendezvény idén Cegléd városába települt át. Az évről évre színvonalasabb és egyre bővülő 5 napos fesztivál talán leghíresebb vendége az Inner Circle együttes lesz, amely időn ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, ez alkalommal csatlakozott a Ladánybene 27 felkérésére európai turnéja során a Reggae Camp csapatához. Olyan világhírű számokat hallhatunk, amikre gyerekkorunk óta mozogtunk. Ki ne ismerné és ki ne fújná a Sweet (A La La Long) slágerüket, vagy ki ne bulizott volna már a Bad boys-ra? Idén élőben is megteheted július 27-én, csütörtökön!

Nem kevesebb öröme lesz a közönségnek Warrior King-ben! Mivel 2016-ban már nagyon izgalmasnak bizonyult, visszahívtuk: idén új műsorral készül és a saját zenekarát hozza magával, hogy újra megörvendeztesse a Camp közönségét. A Jamaikából érkező roots reggae-ben és danchallban is otthonosan mozgó énekes mögött a Budapest Riddim Band fogja teljessé tenni a színpadképet.

A Dub Yard speckó hangrendszere a bulizni vágyók fülét elektronikus és akusztikus roots, DUB és Steppa zenékkel fogja kényeztetni európai és hazai sound systemek és szelektorok keze alatt. A pelattáról tehát idén nem hiányozhat ALPHA STEPPA (UK), SISTA AWA (IT), SISTA HABESHA (IT), GIALLOMAN (IT) KING SOUND STEPPAZ (CZ), NATTY YOUTH SOUND (SK), XOVERYOUTHFAM SOUND SYSTEM (NL), DUBAPAEST HiFi (H), TUFF STEPPAS !!!

A hazai reggae/ska zenebirodalom krémje a nagyszínpadot foglalja be. "Ha reggae-t hallgatsz és nem mozogsz, akkor te halott vagy." - mondta Bob Marley. Mi pedig azt mondjuk, ha reggae-t hallgatsz velünk Cegléden, nem csak hogy garantáljuk az izomlázat, de nagyon is élőnek fogod érezni magad a LADÁNYBENE 27, a PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA, COPY CON, TIGRIS, BUDAPEST RIDDIM BAND, G RAS & RIDDIM COLONY, AFRODZAQM, SPEAKERS OF ZION, MANAKY, POZITÍV, UPRIZE (SRB), SIN SEEKAS (SRB), STABILFRAZÍR zenéire ropva.

A „RegGaeneráció” tehetséggondozóra jelentkezett fiatal reggae bandák bemutatkozási lehetőséget kapnak a Campen az utóbbi években debütált ifjú zenekarokkal karöltve: a RasStage színpadán olyan fellépő együttesek között szemezgethetünk, mint a TIZENHÉT, DUCKSHELL, BOTTAH RANKIN, A LÁMA DALAI, SZABAD ÉLET, SKY FANATIC, BURKUS KÖNIG, RE-G, GRAVEFRUIT SOUND...

Új, "Roots Corner" sarok kerül berendezésre, ami eddig nem volt, most lesz! Ebben a tóparti negyedben napközben roots muzsikák csendülnek fel és fognak alapos fülmasszírozásba kezdeni :)

Sok mindent szeretünk a Campben. Család és kutyabarát rendezvényhelyszín ez, ahol az ország különböző pontjairól érkezők - nem csak fiatalok, hanem minden korosztály képviselői - ismeretlenül is baráti vállveregetések után leheveredhetnek a fűbe egymás mellé beszélgetni.

Nyitottság, közvetlenség, a valódi raszta szellemiség hatja át évről évre a tábort, ami nem csoda, hiszen a tábor crew-ja erős magként funkcionál, legyen szó hónapokon át tartó szervezésről, építkezésről, csapatösszetartásról.

Köszönet illeti a Ladánybene 27 zenekart a szervezésért, és a tábort egybefogó legénységet, akiknek akaratereje és szellemisége vezérlángként szolgál és követendő példaértékeket mutat fel évről évre. Hiszem és tapasztaltam, hogy a Reggae Camp nem csupán jobbnál jobb csapatokat vonultat fel, de valóban képviseli és hirdeti a béke, szeretet, tisztelet és összefogás üzenetét mind kis hazánkban, mind pedig a nagyvilágban.

Bless!

-N.-

2017.07.23.
Frissítések

Zenelejátszó

Three Teadies - Run Like Bolt
Mc Dreadface - Ráhangoló
Supa - True Man Roots Rock

Koncertek


 Kiemelt koncertek
További koncertek...

Leírások

Bob Marley
Dreadlock
Kannabisz
Dub történelem
Playing for Change
Rasztafarianizmus
Reggae


Programok

JUNIOR KELLY (Jam)
RIDDIM COLONY (H)
2015.11.16.
A38

Budapest

Reggae Soul ajánló
Facebook event


ÁLLANDÓ BULIKREGGAE SURVIVE - ROOTS ON 45
Drunken Tailor
Budapest

Facebook event

DUB VIBRATION
MÜSZI
Budapest


Facebook eventDANCEHALL MADNESS
Gödör Klub
Budapest

Facebook event
Társoldalak